Over de Reuver webbeheer

UncategorizedComments are off for this post.

U bevind zich hier:Over de Reuver webbeheer

De Reuver webbeheer is een initiatief voortgekomen uit een samenwerking met Marzan Security. Via een aantal bekenden ben ik in aanraking gekomen met dit bedrijf en met ze aan de praat geraakt. Doordat zij te weinig tijd hadden om te investeren in hun eigen webshops hebben ze me toen gevraagd om dat voor ze te gaan doen. Dit vond ik echter zo leuk dat ik hier mijn bedrijf van heb gemaakt. Het leuke aan deze business is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën of creatieve uitspattingen. Hierdoor blijft het altijd uitdagen en leuk om te doen, en kunnen ideeën die “outside the box zijn” juist een hele grote invloed hebben op de verkopen van een webshop.
Op dit moment ben ik druk bezig om veel dingen te leren en mezelf eigen te maken, nieuwe programma’s te leren kennen en vaardigheden op te doen.

About the author:

Top