28/01/2014

PortfolioWebsite gebouwd

Alle websites in deze groep zijn gebouwd door de Reuver webbeheer.

Elke van de Ven Makelaarsassistentie
Voor Elke van de Ven heb ik een website gebouwd als visitekaartje voor haar assistent makelaar bedrijfje. Elke is in te huren om assisterende werkzaamheden uit te voeren op uw makelaarskantoor.
Feestlijstjes.nl
Deze website is gebouwd door WMC-media in opdracht van de Reuver webbeheer. Op deze website kunnen bezoekers gratis een online verlanglijstje maken.
Luxevulpennen.nl
Luxevulpennen is nog een website in eigen beheer. In samenwerking met mijn oom heb ik deze website gebouwd om te voorzien in informatie over diverse soorten vulpennen. Daarnaast draait op deze site een affiliate programma en Google AdSense.
www.vakantie-check.nl
Vakantie-check.nl is een website in eigen beheer. Deze is gemaakt met als doel affiliate marketing, en dient als een soort test-omgeving voor SEO, affiliate marketing en implementatie van tracking cookies. Daarnaast moet deze site op lange termijn een lichte revenue gaan genereren.
www.teurlinx.nl
De site van paardenfokkerij Teurlinkx hebben wij opnieuw opgezet voor een klant. Deze klant heeft zelf de invulling gedaan in WordPress. Hierna hebben wij de nodig support gegeven om te zorgen dat de leesbaarheid van de teksten en de lay-out van de site nog wat verbeterd kon worden. Deze site heeft een simpel doel, en dat is informatie geven, WordPress is hier een zeer geschikt medium voor, omdat het gebruiksvriendelijk is en toch erg veel krachtige opties met zich meebrengt.

Website beheer

Alle websites in deze groep worden beheerd door de Reuver webbeheer. Dit houdt in dat wij alle kleine aanpassingen doen voor onze klant, en zorgen dat de site up-to-date blijft.

www.elliecashmandesign.com
Een van de mooiste sites door ons onderhouden. Voor deze site hebben we de blog verplaatst van Wordpress naar Magento, en een aantal producten voorzien van eigenschappen en omschrijvingen. Allemaal netjes door de klant aangeleverd. Erg leuk en prettig project om aan te werken, met goede feedback van de klant. Uiteindelijk een super-resultaat geworden!
www.thisisescape.nl
Deze website is gebouwd door de eigenaar van de leukste escape-room van Breda. Wij hebben hem daarna nog SEO geoptimaliseerd, en alles nagelopen om te zorgen dat de structuur van de site goed was. Het verdere onderhoud doet de eigenaar van de site zelf. Leuk weetje: voor het bouwen van de site hebben we de escape-room gratis mogen doen!
www.safesonline.eu (afgesloten project)
Safesonline is een webshop in kluizen en brandkasten, in Mei 2013 ben ik aan dit project begonnen voor marzan security. Het design is niet door mij gedaan. Echter het hele systeem achter deze website heb ik zelf onder handen genomen. Denk daarbij aan het toevoegen van producten, productafbeeldingen, sliders, teksten en banners. Dit is de eerste site waarmee ik met Magento heb gewerkt, en hierbij heb ik ook de meeste ervaring opgedaan.

Uitleg en instructie

de Reuver webbeheer geeft ook uitleg en instructie voor het geval u zelf uw wordpress site wil beheren.

www.crossforthecrocus.nl
Voor deze site hebben we de eigenaren een cursus Wordpress gegeven. Nadat zij de website hadden laten bouwen was de webbeheerder er mee gestopt en wilden ze het graag zelf het onderhoud van de site gaan doen. Zij hebben in 2 uurtjes een snelcursus Wordpress gehad. Zo kunnen zij zelf aanpassingen gaan doen in Wordpress en makkelijk en snel hun site onderhouden.


Top