28/01/2014

PortfolioWebsite gebouwd

Alle websites in deze groep zijn gebouwd door de Reuver webbeheer.

Elke van de Ven Makelaarsassistentie
Voor Elke van de Ven heb ik een website gebouwd als visitekaartje voor haar assistent makelaar bedrijfje. Elke is in te huren om assisterende werkzaamheden uit te voeren op uw makelaarskantoor.
Luxevulpennen.nl
Luxevulpennen is nog een website in eigen beheer. In samenwerking met mijn oom heb ik deze website gebouwd om te voorzien in informatie over diverse soorten vulpennen. Daarnaast draait op deze site een affiliate programma en Google AdSense.
www.vakantie-check.nl
Vakantie-check.nl is een website in eigen beheer. Deze is gemaakt met als doel affiliate marketing, en dient als een soort test-omgeving voor SEO, affiliate marketing en implementatie van tracking cookies. Daarnaast moet deze site op lange termijn een lichte revenue gaan genereren.
www.ledjekopen.nl
Ledjekopen is ons eerste grote zelfstandige project. Hiervoor is alles door ons verzorgd, van de bouw van de webshop, het design, de hosting en de marketing. Dit is een zeer leuk project waarbij we ook de nodige keren problemen tegengekomen zijn. Vaak is het een kwestie van de denkwijze aanpassen om iets toch voor elkaar te kunnen krijgen wat eerder onmogelijk leek. Dit project heeft ons laten zien hoe leuk het is om een webshop te bouwen, en er hard aan te werken. De hosting voor deze website wordt verzorgd door IXL Hosting. Recentelijk zijn we voor dit project overgestapt naar Wordpress.
www.dutchekosolutions.com
Dutch Eko Solutions is een van de grootste projecten. Deze site is door ons gebouwd. Ook hebben wij de vertalingen naar Engels en Duits verzorgd. De site is bedoeld om producten onder de aandacht te brengen en moet duurzaamheid en milieuvriendelijkheid uitstralen. In opdracht van de klant zijn er diverse pagina’s gemaakt met daarop afbeeldingen, tekst en video’s. Door het gebruik van een thema met veel aanpassingsmogelijkheden is de site naar wens van de klant ingericht. De klant is al langer klant bij ons en heeft het volledige beheer van de website bij ons ondergebracht. Als er iets aangepast moet worden nemen zij contact met ons op, en wij zorgen dat het geregeld word.
www.jadaveranda.com
Voor JaDa Veranda hebben we recentelijk een compleet nieuwe website opgezet. De klant had een specifieke lay-out in gedachten. Deze hebben we voor deze klant als maatwerk aangeleverd. Daarnaast zitten er ook een aantal extra functies in deze site verwerkt. zoals een inklapbaar menu en een slider van volledige paginagrootte.
www.krokodillensaus.nl
Dit was een leuk klein project voor de lokale groenteboer om zijn nieuwe lijn sauzen te promoten. Het begon met 1 saus, de krokodillensaus. Daarna nog diverse uitbreidingen voor nieuwe sauzen toegevoegd. Design van de plaatjes gedaan door een lokale designer. Leuke, simpele en speelse website met een eenvoudig doel.
www.webiza.eu
Voor een klant die tussenpersoon is voor luxe villa's en vakantiehuizen hebben we deze mooie strakke site opgezet. Via deze site kunnen potentiële klanten zien wat de mogelijkheden zijn als ze een vakantie boeken via Webiza. Ook staan alle vakantiehuizen met informatie duidelijk zichtbaar en sorteerbaar op de site. De site is ook vertaald in het Duits en Engels. De klant heeft het grootste deel van deze teksten zelf al aangeleverd.
www.teurlinx.nl
De site van paardenfokkerij Teurlinkx hebben wij opnieuw opgezet voor een klant. Deze klant heeft zelf de invulling gedaan in WordPress. Hierna hebben wij de nodig support gegeven om te zorgen dat de leesbaarheid van de teksten en de lay-out van de site nog wat verbeterd kon worden. Deze site heeft een simpel doel, en dat is informatie geven, WordPress is hier een zeer geschikt medium voor, omdat het gebruiksvriendelijk is en toch erg veel krachtige opties met zich meebrengt.
www.led-blog.nl (afgesloten project)
Led-blog is een van de onderdelen van Ledjekopen, deze site heeft als doel de infomatie over LED lampen te geven aan klanten die zich nog niet zeker voelen over de aanschaf van het product en eerst meer te weten willen komen. Door deze manier van marketing geven we de klant een veilig gevoel, doordat ze weten dat er zaken gedaan worden met een partij die weet waar ze over praten. Deze klanten zullen dus eerder overgaan tot aankoop doordat ze de benodigde informatie hebben gekregen. Ook zorgt deze site voor een leuk aantal backlinks naar Ledjekopen.
www.ledpakketje.nl  (afgesloten project)
Ledpakketje was een informatiesite van een nieuw concept wat we aan het ontwikkelen waren. Helaas is dit project stopgezet door onze klant en is de website ondertussen uit de lucht. De site had als doel informatie vertstrekken voor een nieuw soort product, welke helaas nooit op de markt is verschenen. Simpele Wordpress site met een duidelijke opzet.
www.investeerinjestad.nl (afgesloten project)
Investeer in je stad is de eerste crowdfunding website die we opgezet hebben, de eigenaar van deze website is nog druk bezig met invullen van content op deze website, en het testen van alle functies. Deze website is gebouwd in WordPress en heeft een aantal zeer geavanceerde plug-ins in gebruik om de crowdfunding techniek mogelijk te maken. De moeilijkste factoren bij deze website zijn het betalingsverkeer en het verdienmodel. Deze site was een studieproject wat op dit moment on-hold staat.

Website beheer

Alle websites in deze groep worden beheerd door de Reuver webbeheer. Dit houdt in dat wij alle kleine aanpassingen doen voor onze klant, en zorgen dat de site up-to-date blijft.

www.elliecashmandesign.com
Een van de mooiste sites door ons onderhouden. Voor deze site hebben we de blog verplaatst van Wordpress naar Magento, en een aantal producten voorzien van eigenschappen en omschrijvingen. Allemaal netjes door de klant aangeleverd. Erg leuk en prettig project om aan te werken, met goede feedback van de klant. Uiteindelijk een super-resultaat geworden!
www.thisisescape.nl
Deze website is gebouwd door de eigenaar van de leukste escape-room van Breda. Wij hebben hem daarna nog SEO geoptimaliseerd, en alles nagelopen om te zorgen dat de structuur van de site goed was. Het verdere onderhoud doet de eigenaar van de site zelf. Leuk weetje: voor het bouwen van de site hebben we de escape-room gratis mogen doen!
www.safesonline.eu (afgesloten project)
Safesonline is een webshop in kluizen en brandkasten, in Mei 2013 ben ik aan dit project begonnen voor marzan security. Het design is niet door mij gedaan. Echter het hele systeem achter deze website heb ik zelf onder handen genomen. Denk daarbij aan het toevoegen van producten, productafbeeldingen, sliders, teksten en banners. Dit is de eerste site waarmee ik met Magento heb gewerkt, en hierbij heb ik ook de meeste ervaring opgedaan.
www.brandkast-kopen.nl
Brandkast-kopen.nl is evenals kluis.eu een website die onder safesonline valt. Ook deze site draait op WordPress en is geoptimaliseerd om klanten informatie te geven over kluizen en brandkasten. Op deze manier brengen we het vertrouwen van potentiële klanten in de website omhoog, en gaan ze door de hoeveelheid aan relevante informatie hopelijk sneller over tot verkoop.
www.kluis.eu (afgesloten project)
Kluis.eu is een project wat valt onder safesonline. Met dit project proberen we bezoekers te trekken door het bouwen van relevante sites met veel unieke content. Dit is een van de soorten sites waar google erg veel waarde aan hecht. Door deze site door te linken naar safesonline stuurt deze site de site-score mee en krijgt safesonline dus ook een hogere waarde. En hoe hoger de waarde, hoe hoger in google! Ook maken we hier gebruik van het feit dat de meeste klanten zich eerst goed oriënteren voor een aankoop, zeker bij hogere bedragen. De klant kan op deze site zeer veel informatie vinden over de productgroep, en aan de hand hiervan een keuze maken.
www.sleutelkluisje.be (afgesloten project)
Sleutelkluisje is net als de 2 bovenstaande domeinen onderdeel van safesonline. Ook het doel van sleutelkluisje.be is om meer informatie naar de klant te brengen. In dit geval dus specifiek gericht op sleutelkluizen. Deze site geeft informatie over de verschillende mogelijkheden die er zijn, en de functies waarvoor een sleutelkluis gebruikt kan worden. Ook deze site linkt op een aantal pagina’s door naar safesonline en andere websites van dezelfde klant.

Uitleg en instructie

de Reuver webbeheer geeft ook uitleg en instructie voor het geval u zelf uw wordpress site wil beheren.

www.crossforthecrocus.nl
Voor deze site hebben we de eigenaren een cursus Wordpress gegeven. Nadat zij de website hadden laten bouwen was de webbeheerder er mee gestopt en wilden ze het graag zelf het onderhoud van de site gaan doen. Zij hebben in 2 uurtjes een snelcursus Wordpress gehad. Zo kunnen zij zelf aanpassingen gaan doen in Wordpress en makkelijk en snel hun site onderhouden.


Top