Linkbuilding

Geef jouw zoekwoorden een boost

Vaak gaat linkbuilding samen met een gedegen SEO tactiek. Hierom werken we graag samen met jou aan de complete strategie (waar linkbuilding onder valt). Wil je alleen linkbuilding afnemen? Dat kan natuurlijk ook.

Gedegen linkbuilding strategie

Om het optimale resutlaat uit je linkbuilding te halen is een goede strategie nodig. Is je website technisch niet optimaal op orde? Of heb je te weinig teksten op je website staan? Dan heeft linkbuilding niet de impact die het zou kunnen hebben. Wij gaan daarom het liefste eerst met je aan de slag om de techniek en content goed te zetten om vervolgens de belangrijkste zoekwoorden te boosten met linkbuilding.

Rankt een pagina nu voor een belangrijk zoekwoord op pagina 9 van de zoekresultaten? Dan is er waarschijnlijk een groter probleem dat met linkbuilding niet makkelijk op te lossen is. Rank je op de eerste of tweede pagina van de zoekresultaten? Dan is er met linkbuilding waarschijnlijk wel wat te bereiken.

We werken het liefste in kleine stapjes waarmee we het effect kunnen meten. Het is zonde om heel je budget te spenderen aan linkbuilding voor één zoekwoord terwijl je met 1/10 van dit budget ook bovenaan had gestaan. We denken dus graag met je mee om linkbuilding zo goed mogelijk in te zetten.

Neem contact met ons op

Wil je ook aan de slag met linkbuilding? Of wil je de linkbuilding uitbesteden of er samen over sparren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en wij vertellen je graag wat we voor je kunnen doen!