SEO training

Wil jij ook alles te weten komen over SEO?

SEO is een van de boeiendste vakgebieden binnen online marketing. Vooral omdat er bij SEO nooit alles vrijgegeven wordt door de grote zoekmachines en er veel speculatie en interpretatie mogelijk is. Hierdoor is het altijd mogelijk om je SEO kennis te vergroten. Wil jij meer te weten komen over SEO? Plan dan een training op maat in.

SEO training

Voor wie is deze SEO training?

Ben jij een ervaren SEO expert? Dan is deze training waarschijnlijk niet voor jou. Heb je echter een eigen zaak of ben je een junior SEO specialist en wil je in sneltreinvaart groeien? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Deze cursus op maat wordt afgestemd op jouw niveau en door de kleine setting is er altijd ruimte voor het stellen van vragen tijdens de training. Zo leer jij in record-tempo alles wat er te weten valt over SEO. We behandelen erg veel stof tijdens deze dag(en), zorg er dus voor dat je mee schrijft zodat je alles later nog eens op je gemak terug kunt lezen.

Hands-on training of meer theorie?

Omdat deze training altijd op maat voor jou gemaakt wordt is het mogelijk om veel theoretische vraagstukken te behandelen. Maar we kunnen natuurlijk ook inzoomen op jouw eigen website en jouw doelgroep. Door deze aanpak is deze SEO training voor iedereen geschikt die meer wil leren over SEO. Het uiteindelijke doel is dat jij de deur uit gaat met het gevoel dat je veel geleerd hebt, en met handvatten om meer relevante bezoekers naar jouw website te krijgen.

Wil je echt alles weten, dan is het ook mogelijk om een training van meerdere dagen te nemen. Dit bepalen we altijd samen in overleg. De kosten voor de training zijn hier van afhankelijk

Hands on SEO training

SEO training waar je echt iets aan hebt

Het idee om een SEO training te geven waar je echt iets aan hebt is ontstaan na het volgen van diverse standaard trainingen. Hierin komt elke keer ongeveer hetzelfde naar voren en leer je er eigenlijk nog niets van. Daarom is deze training op maat gemaakt voor jou. Je kunt vooraf je vragen insturen zodat deze onderwerpen behandeld worden. Weet je bepaalde zaken al? Dan geef je dit aan en gaan we daar sneller doorheen.

Op deze manier heb je ook echt iets aan de training. Het doel is dan ook om aan het einde van de dag jou het gevoel te geven dat je met de juiste zaken aan de slag kan om jouw website of jouw SEO werkzaamheden kan gaan verbeteren.

Handige informatie

De SEO training kan op locatie of op mijn kantoor gegeven worden. De kosten zijn afhankelijk van de locatie waar de training geven worden en het aantal dagen. De standaardtarieven zijn als volgt:

  • 1 dag SEO training: € 899,-
  • 2 dagen SEO training: € 1.699,-
  • 3 dagen SEO training: € 2.499,-
  • 4 dagen SEO training: € 3.299,-
  • 5 dagen SEO training: € 4.095,-

*bovenstaande prijzen zijn excl. btw en eventuele voorrijkosten.

De kosten zijn niet afhankelijk van het aantal personen dat de cursus volgt. We raden wel een maximum van 4 personen aan, aangezien het een hands-on training is. Elke dag dezelfde training voor andere personen is wel mogelijk.

Vraag een SEO training aan

Vul het contactformulier rechts in om een SEO training aan te vragen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en een totaal kostenplaatje. Is het kostenplaatje akkoord dan ontvang je een factuur en kom ik langs om de training te geven op de afgesproken dag(en).