Rankings monitoren

Na alle SEO optimalisaties is het natuurlijk ook fijn om te weten of er effect optreed. Daarom monitoren wij de rankings van de belangrijkste zoektermen. Welke zoekwoorden dat zijn bepalen we samen op basis van zoekvolume, relevantie en potentie voor jouw website.

Nummer 1 positie in Google?

Helaas, een nummer 1 positie in Google garanderen wij nooit. Wel garanderen wij dat wij de best haalbare resultaten voor de belangrijkste zoekwoorden voor jouw website behalen. Zo trekken we zo veel mogelijk relevant verkeer naar jouw website en zorgen we dat jij zo veel mogelijk producten verkoopt/aanvragen krijgt.

Mocht daar een nummer 1 of een top 3 positie in de Google zoekresultaten tussen zitten is dat natuurlijk mooi meegenomen en het best haalbare resultaten. Wij bieden hier echter nooit garanties op omdat het elke dag kan veranderen. Daarnaast kan de ene gebruiker jouw website op nummer 1 zien en de andere op positie 3 of zelfs helemaal niet.

1000
Keywords die we volgen
10000
Organische bezoekers
0%
inzet voor resultaat
0
Maanden data

Waarom rankings monitoren?

Rankings monitoren is niet het enige doel. Maar door zo veel mogelijk zoektermen te volgen kunnen we patronen ontdekken in de algoritmes van Google. Hier kunnen we op inspelen om te zorgen dat jouw website ook hoger gaat ranken op de belangrijkste zoektermen.

Jouw rankings monitoren?

Wil je jouw rankings ook laten monitoren? Dat kan uiteraard. Meestal gaat dit samen met ons SEO dienstenaanbod. Zo kunnen we ook invloed uitoefenen op de belangrijkste zoektermen als de resultaten naar beneden gaan of juist omhoog gaan.